anwar-liar.jpgSejak kebelakangan ini, Anugerah Tuhan semakin terdesak untuk tonjolkan dirinya sebagai masih releven dengan politik Malaysia.

Pehimpunan awam yang secara amnya berlaku dengan aman menunjukkan politik samseng jalanan Anwar Ibrahim tidak lagi mendapat tempat di hati penyokong Pakatan.

Atau mungkin Azmin Ali telah memberi kata dua kepada Anugerah Tuhan agar jangan cuba berbuat sesuatu yang boleh menyebabkan penyokong Pakatan bertindak ganas semalam!

Sekiranya ini adalah benar, Terimakasih diucapkan kepada Azmin!

Anda memang layak untuk memimpin PKR dalam fasa keluar dari bayang-bayang Anugerah Tuhan! (Klik sini)

Berbalik kepada Anugerah Tuhan, dia dengan bangganya berkata kira-kira seramai 12,000 rakyat sertai perhimpunan anti-GST disebabkan mereka menolak GST! (Klik sini)

Tetapi dia enggan mendedahkan ada diantara mereka yang sertai perhimpunan tersebut tidak mengetahui apa itu GST!

Hihihihihi

Memang melucukan apabila pemimpin agung Anugerah Tuhan berbangga dengan penyertaan ramai apabila mereka tidak mengetahui apa itu GST?

Hihihihihi

Government Service Tax???

Hihihihihi

Cukai adalah haram??? (Klik sini)

Hihihihihi

Apa yang berlaku semalam, sedikit sebanyak mengesahkan bahawa rata-rata yang menyokong Pakatan tidak bertindak rasional!

Hanya ikut emosi semata-mata! (Klik sini)

Negara akan hancur sekiranya negara ditadbir oleh mereka yang diundi oleh rakyat yang tidak berfikiran rasional!

Ya ALLAH swt, syukur kepadaMu diatas kemenangan Barisan Nasional mengekalkan kuasa diperingkat nasional, dan di Sarawak!

Wallahua’lam.

—Video ini menunjukkan sejauh mana tahap pengetahuan mereka tentang GST. Sama ada penerangan yang dibuat oleh pihak-pihak yang dilantik oleh Kementerian Kewangan gagal atau memang hasutan PR hanya berkesan terhadap mereka yang malas membaca dan mempunyai pengetahuan yang rendah seperti mereka yang di wawancara di dalam video di atas. Sumber

Advertisements